RAZKUŽILO 100ml

OPIS RAZKUŽILA

Ne izsušuje rok! 

Razvili smo posebno formulo, kjer hkrati poskrbimo, da so roke razkužene in hkrati negovane. Formula je tako posebna tudi zato, ker smo dodali eterično olje, ki vaše roke odišavi.

Zaradi dodane dišave ne boste imeli občutka, da ste pravkar stopili v laboratorij. Razkužilo vsebuje 70% alkohol, ki uniči 99.9% bakterij in virusov, vendar kljub temu ga dišava (vonj citrusa ali zelenega čaja) prikrije oster vonj alkohola.

UPORABA RAZKUŽILA

Kvalitetna razpršilka!

Razkužilo lahko uporabljamo za roke ali predmete in predvsem takrat, ko imamo občutek nečistih rok ali pa smo obkroženi z virusi in bakterijami ter umazanijo.

Pokrovček snamemo in potisnemo razpršilko navzdol (približno dvakrat ali po potrebi večkrat) ter razkužilo tako razpršimo proti dlanem. Razkužilo vtremo po dlaneh tako kot kremo za roke.

TISK NALEPKE

Tisk v ceni! Neomejeno število znakov!

Nalepko je možno potiskati v treh različnih barvah (dodatne barve je potrebno doplačati). Nalepka je bela in tako poudari tisk vašega logotipa.

Nalepka ima dimenzije v dolžino 80mm in v širino 45mm. Barve so vodoodporne, tisk je laserski.

Spodnji del nalepke je potiskan z podatki proizvajalca, količino vsebine in dišavo, uporabo razkužila in ostalimi podatki, saj je to predpisano z zakoni za biocidne proizvode.

SESATVINE VONJ ZELENI ČAJ

100% naravne sestavine!

Alcohol*, Aqua*, Aloe Barbadensis leaf juice*/**, Glycerin*/**, Chamomilla recutita flower extract*, peg-40 hydrogenated castor oil, Triethyl citrate*, Allantoin, Polyacrylate crosspolymer-11, Fragrance, Limonene***, Citral***, Geraniol***, Linalool***, Citronellol***, Hexyl cinnamal***

* Sestavine naravnega izvora (98%)

** Sestavine iz virov ekološkega kmetijstva (12%)

*** Komponentne dišave

SESTAVINE VONJ CITRUS

100% naravne sestavine!

Alcohol*, Aqua*, Aloe Barbadensis leaf juice*/**, Glycerin*/**, Chamomilla recutita flower extract*, peg-40 hydrogenated castor oil, Triethyl citrate*, Allantoin, Polyacrylate crosspolymer-11, Fragrance, Limonene***, Citral***, Limonene***, Linalool***

* Sestavine naravnega izvora (98%)

** Sestavine iz virov ekološkega kmetijstva (12%)

*** Komponentne dišave

PRIVATNA ZNAMKA

Antibakterijsko razkužilo je naš lastni proizvod, zato podjetjem nudimo tudi možnost proizvodnih lastnosti po njihovih lastnih željah. V kolikor vas zanima več nam pošljite povpraševanje na info@razkuzila.net.

Podjetjem nudimo različne embalaže razkužil.

VZOREC

V primeru, da želite vzorec z napisom dobiti po pošti le to označite v naročilnici (odkljukajte naročujem vzorec). Vzorec se obračuna po redni ceni.

V primeru potrditve naročila, se strošek obdelave naročila odšteje od končne cene naročila.

NAROČILA

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@razkuzila.net, telefon je le informativne narave.

DOSTAVA PAKETOV

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).